iPhone 4S kopen

Een iPhone 4S kopen, is dit nog iets wat je bezig zou moeten houden of heeft de iPhone 4S definitief afgehaakt met de komst van nieuwe (verbeterde) iPhones. De iPhone 4S zou je absoluut niet moeten afschrijven, want nog altijd is het een uitstekende mobiele telefoon. Natuurlijk loopt deze qua techniek wel een klein beetje achter op nieuwe toestellen, maar het verschil is absoluut overbrugbaar en zo zul je met een iPhone 4S kopen zeker niet het gevoel hebben dat je achterloopt. Een iPhone 4S kopen betekent in eerste instantie natuurlijk een lagere prijs. Bekijk maar eens de iPhone 4S abonnementen en concludeer net als ons dat er bij veel van deze abonnementen een gratis iPhone 4S zit. Dat is dus een van de zaken die een iPhone 4S kopen nog altijd aantrekkelijk maakt.

iPhone 4S kopen – Prestaties iPhone 4S zijn top

Je hoeft zeker niet te verwachten met de iPhone 4S een trage mobiele telefoon in huis te halen. Integendeel, want de processor in de iPhone 4S is echt maar een fractie langzamer dan in een iPhone 5 en hierbij is langzaam absoluut niet het goede woord. Met een iPhone 4S hoef je ook geen gebruik te maken van een verouderd besturingssysteem, want de iPhone 4S is namelijk gewoon geschikt voor iOs 7 en deze update kan dan ook gewoon direct worden uitgevoerd.

Dit zijn slechts een paar punten, maar ook op andere punten doet een iPhone 4S helemaal niet veel onder. Bij interesse kun je altijd de specificaties van de iPhone 4S eens naast die van bijvoorbeeld een 5S houden om zo te zien waar je mogelijk wat aan kwaliteit inlevert met een iPhone 4S. Uiteraard staat dit ook in verhouding tot de kosten. Een iPhone kopen, maar zeker ook een iPhone 4S kopen, is dus zeker geen geldverspilling.