iPhone 5S kopen

Niet geheel verrassend scoort de iPhone 5S heel erg goed. Een iPhone 5S kopen is dus in trek, maar het lijkt er toch op dat er tot nog toe prima aan de grote vraag voldaan kan worden. Een iPhone 5S kopen is met een abonnement zeer zeker betaalbaar. De iPhone 5S kopen is ook meer dan de moeite waard, want ondanks dat er qua uiterlijk toch niet direct hele grote veranderingen hebben plaatsgevonden zijn de prestaties van de iPhone 5S absoluut wel om over naar huis te schrijven en is er opnieuw weer een knap staaltje vakmanschap afgeleverd door de mensen van Apple.

Waarom iPhone 5S kopen?

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom een iPhone 5S je voorkeur zou kunnen krijgen. Wat altijd wel al een beetje als storend kon worden ervaren door de gebruiker van een iPhone is het feit dat deze vaak toch alweer binnen afzienbare tijd moest worden opgeladen. Apple heeft getracht hier verbetering in te brengen en dit is ook gelukt, want met de iPhone 5S is wel degelijk een verbeterde accuduur merkbaar. Sterker nog, volgens Apple is het mogelijk om de iPhone 5S ruim 10 dagen achter elkaar stand-by te laten. Bij intensief gebruik is dit uiteraard stukken lager, maar dit ligt dus wel weer een stuk boven de accuduur van de voorgangers.

Een iPhone 5S kopen doe je natuurlijk ook voor de uitstekende camera waarmee deze iPhone uitgerust is. Je maakt hierbij namelijk gebruik van een camera met 28 megapixel. Alhoewel er al smartphones op de markt zijn die een nog hoger aantal megapixel hebben is dit natuurlijk ook een garantie voor bijzonder hoge kwaliteit foto’s. Ook hulpmiddelen voor de foto’s zoals de flitser zijn onder handen genomen en verbeterd voor de iPhone 5S.