iPhone als gratis toestel

Elke iPhone is als gratis toestel te verkrijgen. Wel is het zo dat bij een wat verouderd model iPhone het abonnement niet zo heel duur hoeft te zijn om toch al die gratis iPhone te krijgen. Dit is bij bijvoorbeeld een iPhone 5S een ander verhaal, want je weet nu al dat je aan een duur abonnement vast komt te zitten op het moment dat je een gratis iPhone krijgt. De iPhone moet immers ergens van worden betaald natuurlijk.

Gratis toestel maakt abonnement populairder

Een iPhone kopen met een abonnement zou populairder worden op het moment dat er bij het abonnement staat aangegeven dat de iPhone hier gratis bij kan worden geleverd. Dat is natuurlijk ook niet vreemd, want het liefst zouden we alles gratis krijgen in de wereld. Het kan ook zeker de drempel verlagen tot aankoop van een iPhone indien er dus het woord gratis bij wordt gebruikt. Onbewust kan er in ons hoofd een bepaalde knop worden omgezet en zijn we dus sneller geneigd een abonnement af te sluiten.

Er is natuurlijk meer keuze voor abonnementen met een iPhone 4S dan voor abonnementen met een iPhone 5S. Naarmate er telkens nieuwe toestellen worden uitgebracht zal de prijs van oudere toestellen iets omlaag gaan waardoor er zich telkens weer nieuwe mogelijkheden voordoen voor een iPhone abonnement waarbij het toestel dus gratis komt. Je moet het natuurlijk niet alleen maar voor een gratis iPhone doen, want wanneer het abonnement vervolgens totaal niet overeenkomt met je behoeften schiet je er niets mee op.